Kranjska Gora,

het bekendste skigebied in Slovenië

9.jpg

Kranjska Gora is een stadje in de Julische Alpen vlakbij de grens met Oostenrijk en Italië. Het is gelegen aan de rand van het nationaal park Triglav. De Triglav (2.864 m) is eveneens de hoogste berg van Slovenië. Je kan deze bewonderen vanuit de vallei vlakbij het stadje.

Bekendste skigebied van Slovenië

Met 20 km aan pistes tussen 800 en 1215 m hoog is het skigebied Kranjska Gora zowel geschikt voor beginnende als meer ervaren skiërs. Zeventig procent van de pistes zijn bovendien voorzien van sneeuwkanonnen waardoor de sneeuwpret kan blijven duren.

Ben je geen skiër? Ook naast de piste zijn er talrijke leuke activiteiten. Of je kan naar het meer van Bled wandelen, het bekendste meer van Slovenië. Dit fotogenieke meer staat bekend om zijn eilandje in het midden dat enkel per boot te bereiken is.

Verblijf in Hotel Alpina

Kranjska Gora is een partnerbestemming (Intersoc Travel). Het hotel wordt dus niet door Intersoc geleid, maar er is wel een animatie- en skiteam van Intersoc aanwezig. 

Het gezellige familiehotel Alpina ligt aan de voet van de skipiste. Het beschikt over een zonneterras en wellnessfaciliteiten die je aan kortingstarief kan gebruiken.

Je verblijft als vrijwilliger in volpension. Per dag krijg je ook 4 bonnetjes waarmee je gratis drankjes aan de bar kan bestellen. 

Overnachten doe je in vernieuwde appartementen voor 4 tot 6 personen. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer en toilet. Handdoeken en lakens zijn aanwezig.

Functies in Kranjska Gora

img-1821.jpg

Sneeuwmonitor

wengen-2019-nele-pierlet-96.jpg

Skimonitor

dsc-4079.jpg

Clubmoni 5-14 jaar (winter)