Jiřičná

vlakbij het wondermooie Sumava Nationaal Park

57.jpg

Jiřičná ligt op 770 km van de Belgische grens. Tijdens de zomermaanden staan gezinnen centraal in dit gezellige verblijf met ruime tuin, overdekt terras en een riviertje om in te ravotten dat volledig gereseveerd is voor de vakantiegasten van Intersoc. Er worden gevarieerde activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Deze bestemming is de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur, wandelen, mountainbiken en avontuur

Verblijf in Jiřičná 

Jiřičná is een partnerbestemming. Het hotel wordt dus niet door Intersoc geleid, maar er is wel een animatieteam van Intersoc aanwezig. 

Het gezellige vakantiedomein Jiřičná beschikt over een ruime tuin en overdekt terras, een speelterrein, een riviertje en vuurplaats
Er is gratis wifi in het hele verblijf.

Je verblijft als vrijwilliger in volpension. Per dag krijg je ook bonnetjes waarmee je gratis drankjes aan de bar kan bestellen. 

Overnachten doe je in een gedeelde personeelskamer. Handdoeken en lakens zijn aanwezig. 

Activiteiten op het domein

  • Avontuurlijke wandelingen
  • Tuin met touwenparcours boven het water
  • Gratis gebruik van Hobbithuis met volksspelen
  • Bohemian games
  • Survival of buscraft (betalend)
  • Initiatie klimmen (betalend)
  • Paintball (betalend)
  • Crosscountry step (betalend)

Activiteiten in de omgeving

Kano of rafting

Zin om de natuur beter te verkennen van op het water? Kies dan voor avontuur en trek er op uit met een kano of een raft. Plezier gegarandeerd!

Wandelen of mountainbiken in Sumava Nationaal Park

Het prachtige natuurgebied Sumava is het grootste Nationaal Park van de Tsjechische Republiek. Het bestaat voor 80% uit bos. Je kan hier ongelofelijk veel wandelingen maken en ook met de mountainbike op pad gaan.

In grote delen van Europa, waaronder Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland, kan je tekenencefalitis oplopen. Meer info over tekenencefalitis en de eventuele vaccinatie vind je terug op de website van het Tropisch Instituut.

Naast een vaccinatie kan je met enige voorzichtigheid en extra controle ook al veel tekenbeten voorkomen. Meer info en tips over het voorkomen van een tekenbeet, vind je op de website van CM.

Functies in Jiřičná

img-7127.jpg

Clubmoni 3-14 jaar (zomer - partner)