Patatjes, patatjes, in stukjes of in plakjes? Jij zorgt ervoor
Onze vakanties staan bekend om hun lekkere eten. In elk hotel kookt een Belgische kok met veel liefde en aandacht voor gezonde voeding. Een uitgebreid aanbod aan verse groentes kan dus niet ontbreken en dat weten onze vakantiegasten te appreciëren.
Als groentekuiser werk je in de keuken onder aansturing van de chef-kok. Je helpt hoofdzakelijk bij het snijden van verse groentes en fruit voor de maaltijden in zowel het gasten- als het personeelsrestaurant. Haal je beste snijtechniek al maar boven want soms moeten er meer dan vijfhonderd monden gevoed worden. Maar die zijn je dan wel dankbaar, want hoe meer groentjes ze eten, hoe meer recht ze hebben op een dessertje.
*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo mag je geen juwelen dragen en moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.
Het is plezant samenwerken in de keuken, vooral als iedereen elkaar helpt. Het doet goed wanneer je tevreden vakantiegangers ziet die hun waardering over de vrijwilligers uitspreken." - Lien
Breng de volgende kledij zelf mee:
Ter plaatse krijg je van ons:
De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de wasserij van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.
Persoonlijke kledij mag één keer per periode afgegeven worden indien je minimaal twee opeenvolgende periodes blijft. De laatste periode van je werkvakantie kan je je persoonlijke kledij niet meer afgeven.
Gelieve een kenteken in zowel je werk- als persoonlijke kledij aan te brengen.
Stel je kandidaat via je profiel of registreer je als nieuwe vrijwilliger.
Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. De taakinhoud kan per bestemming en seizoen verschillen. De definitieve functieomschrijving krijg je bij aankomst.