Social media vrijwilliger

Jij gaat op zoek naar de mooiste beelden en de leukste verhalen in en rond onze hotels

shutterstock-1246919248.jpg

Ben je gepassioneerd door sociale media? Weet je als geen ander likes te verzamelen op Facebook en Instagram? Kan je leuke, korte filmpjes met je smartphone maken en heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de socialemediavrijwilliger waar wij naar op zoek zijn!

Als socialemediavrijwilliger ga je in en rond onze hotels in Zwitserland op zoek naar mooie beelden en leuke verhalen van zowel vakantiegasten als vrijwilligers. Hiervoor is het belangrijk dat je vlot in de omgang bent. Op regelmatige basis stuur je filmpjes, foto’s en blogposts door naar het hoofdkantoor in Brussel zodat je werk op onze socialemediakanalen en websites geplaatst kan worden.

Taken

 

 • Interviews afnemen van vakantiegasten en vrijwilligers voor onze blogs en brochures
 • Artikels schrijven over het hotel, de omgeving en de activiteiten in de buurt
 • Foto’s nemen van het hotel, de omgeving, vakantiegasten en vrijwilligers voor onze Facebookpagina’s en Instagramaccounts
 • Korte filmpjes en GIF’s te maken voor onze verschillende socialemediakanalen

Profiel

 

 • Je hebt (professionele) ervaring met sociale media
 • Je bent vlot in de omgang
 • Je hebt een diploma in journalistiek, communicatie, multimedia, digital storytelling,… (geen vereiste)
 • Je kan vlot en foutloos schrijven
 • Je hebt een basiskennis van fotografie
 • Je gaat er mee akkoord om afstand te doen van je auteursrechten
 • Je hebt een notie van filmen en monteren

"In het hotel heerst er een hartelijke sfeer, ik had leuke collega's en het werk is fijn. Ik zou zo terug willen!" - Elisabeth

shutterstock-590734307.jpg

Werktijd

Als socialemediavrijwilliger moet je geen vooraf bepaald aantal uren per dag presteren. De werkuren zijn onder andere afhankelijk van de dagelijks geplande activiteiten en interviews.

Je kiest zelf of je tijdens of na je werkvakantie al het materiaal afwerkt. Alles moet ten laatste een maand na de opdracht doorgestuurd worden.

Je wordt geëvalueerd op basis van het aangeleverde materiaal, de samenwerking en het respecteren van de deadline.

Verzekering materiaal

Als socialemediavrijwilliger kan je gratis je laptop, foto- en filmmateriaal via Intersoc laten verzekeren. Gaat er iets stuk, dan hoef je geen forfaitair bedrag te betalen. Er is ook geen maximaal verzekerbaar bedrag.

Zin gekregen om mee te gaan?

Heb je zin om er als socialemediavrijwilliger opuit te trekken? Stuur je motivatiebrief en een portfolio met foto's, filmpjes en teksten naar sara.vandeveegaete@intersoc.be

Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. De taakinhoud kan per bestemming en seizoen verschillen. De definitieve functieomschrijving krijg je week voor aankomst.