Videomaker

Jij weet als geen ander sfeer op film vast te leggen

connor-ellsworth-540162-unsplash.jpg

Ben je ervan overtuigd dat een beeld meer dan duizend woorden zegt? Weet je als geen ander sfeer op film vast te leggen en zijn je montage skills ongeëvenaard? Dan ben jij misschien wel de videomaker waar wij naar op zoek zijn! 

Als videomaker trek je naar een van onze hotels in Zwitserland. Je maakt er promofilmpjes over onze vakanties en onze vrijwilligerswerking en korte video's voor onze socialemediakanalen.

Taken

 

  • Opnames maken van vrijwilligers tijdens het werk en in hun vrije tijd

  • Beelden maken van vakantiegasten in en buiten het hotel

  • Opnames maken van de hotelfaciliteiten

  • Deelnemen aan excursies en wandelingen

Profiel

 

  • Je hebt (professionele) ervaring met het maken van video's
  • Je kan overweg met de gangbare montageprogramma's
  • Je gaat ermee akkoord om afstand te doen van je auteursrechten
  • Je beschikt over professionele apparatuur

"Als videomaker meegaan met Intersoc is altijd weer een fijne uitdaging." - Wienert

storage/work/drone.png

Werktijd

Als videograaf moet je geen vooraf bepaald aantal uren per dag presteren. De werkuren zijn onder andere afhankelijk van de activiteiten en interviews die per dag gepland staan.

Je kiest zelf of je tijdens of na je werkvakantie het beeldmateriaal monteert. Alle video's moet ten laatste twee maanden na de opdracht doorgestuurd worden.

Je wordt geëvalueerd op basis van de aangeleverde video's, de samenwerking en het respecteren van de deadline.

Verzekering materiaal

Als videomaker kan je gratis materiaal (inclusief drone) via Intersoc laten verzekeren. Gaat er iets stuk, dan hoef je geen forfaitair bedrag te betalen. Er is ook geen maximaal verzekerbaar bedrag.

Zin gekregen om mee te gaan?

Ben jij de videograaf waar we naar op zoek zijn? Stuur je motivatiebrief en een portfolio met een aantal van je video's naar sara.vandeveegaete@intersoc.be

Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. De taakinhoud kan per bestemming en seizoen verschillen. De definitieve functieomschrijving krijg je week voor aankomst.