Lancering 70 jaar Intersoc

storage/intersoc/img-5642.jpg

Lancering 70 jaar Intersoc

Intersoc bestaat 70 jaar en dat kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het startschot van onze verjaardag vierden we op het Jungfraujoch in Wengen, Zwitserland met de voorstelling van het nieuwe Jommekesalbum dat speciaal voor Intersoc werd gemaakt én met de plaatsing van een beeld van Jommeke in het ijspaleis. 

Nieuwe Jommekesalbum

Samen met Jommeke, Jo Nys, Zwitserland Toerisme en de Jungfrau regio trokken we naar het Jungfraujoch om het gloednieuwe album te lanceren. In het avontuur “De Jungfrau smelt!” staat deze iconische berg centraal. Geen betere plaats dus om dit album voor te stellen. Ook de Duitse en Chinese versie werden meteen aan de pers gepresenteerd. Vanaf 19 juni ligt het album in de boekhandel. 

Ga je deze zomer mee als vrijwilliger met Intersoc? Dan ontvang je het album gratis.

Jommeke in het ijspaleis

Onze passage op het Jungfraujoch wordt nog even verlengd dankzij het ingevroren beeld van Jommeke in het ijspaleis. Ga je naar Wengen, dan kan je dit beeld nog tot eind september bewonderen op "de top van Europa". 

Feest op 5 oktober

Vier je graag mee onze verjaardag? Zet dan zeker zaterdag 5 oktober 2019 in je agenda! We organiseren voor de eerste keer een familiedag voor alle onze vakantiegasten en medewerkers in het Provinciedomein Kessel-Lo. 's Avonds verwelkomen we onze medewerkers op  een exclusief bedankingsfeest met op het programma onder andere een optreden van Jelle Cleymans en zijn El Bandido's. Meer informatie vind je de komende weken op www.70jaarintersoc.be