Wat krijg ik in ruil voor mijn harde werk?

img-0182.jpg

Voordelen

  • Gratis vervoer naar en van onze bestemmingen vanuit Brussel-Zuid
  • Gratis verblijf in volpension in een van onze hotels
  • Verzekering in arbeid en vrije tijd
  • Gratis medische zorgen in onze eigen hotels
  • Mogelijkheid tot deelname aan het animatieprogramma
  • Gratis gebruik van skimateriaal in de winter
storage/work/bus-min.jpg

Gratis vervoer vanuit Brussel-Zuid

Je werkvakantie begint en eindigt stressvrij, want de drukke wegen hoef je niet zelf te trotseren. Wij zorgen namelijk voor het vervoer naar en van onze hotels. Dat gebeurt voornamelijk per nachtbus en af en toe per dagtrein- of bus.

Vertrekken doe je meestal vanuit station Brussel-Zuid. Eens je een plaatsje gevonden hebt op onze bus of op de trein is het sit back and relax. Of je kan meteen kennis maken met je collega’s. Gezellig toch?

Voor de treinrit naar Brussel-Zuid op je vertrekdag en terug naar huis bij terugkomst kan je je treinticket terugbetaald krijgen indien je je onkosten hiervoor indient. Meer info vind je hier.

Rijd je toch liever met de wagen? Dat kan, maar op eigen kosten en risico. Enkel voor een aantal leidinggevende functies zijn er wel een verzekering en tussenkomst in de kosten voorzien.

Gratis verblijf in volpension of all-in

Eens aangekomen op je bestemming, verblijf je in ons hotel in volpension (winter) of in all-informule (zomer). Alle overnachtingen en maaltijden zijn dus inbegrepen.

Je hoofd te ruste leggen doe je op een gedeelde personeelskamer met sanitair op de gang. Je kan een kamer alleen aanvragen, maar we kunnen nooit beloven dat je er ook daadwerkelijk een krijgt. Meer informatie over het logement per bestemming vind je op onze hotelpagina’s.

Knorrende magen worden gestild met lekker eten in buffetvorm. Zowel ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds heb je de keuze uit meerdere gerechten. Eten doe je in het personeelsrestaurant met openingsuren aangepast aan je werkuren.

Bij een droogje hoort natuurlijk ook een natje. In het winterseizoen krijg je een betaalkaart waarmee je vier gratis consumpties per dag krijgt. In het zomerseizoen geniet je mee van de gratis dranken inbegrepen in het all-in-aanbod. Grotere dorst? Dan kan je extra geld op je Intersoc-betaalkaart zetten.

img-0240.jpg

Verzekering in arbeid en vrije tijd

Heb je tijdens of na het werk pech? Geen zorgen, want je bent als vrijwilliger zowel in arbeid als vrije tijd verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Word je ziek of heb je een ongeluk, dan betalen we je dokterskosten terug. Uiteraard hebben we ook een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor onze medewerkers afgesloten.

Verder staat er in onze eigen hotels dagelijks een dokter of verpleegkundige paraat om je kosteloos te helpen met medische kwaaltjes die zich ter plaatse kunnen voordoen. Heb je medicatie nodig? Ook daar zorgen wij voor. Enkel onderhoudsmedicatie moet je zelf voorzien.

Deelname aan het animatieprogramma

In je vrije tijd kan je deelnemen aan de activiteiten en uitstappen georganiseerd door het animatieteam. Het merendeel van het aanbod is gratis, zo niet betaal je het klantentarief. Meer informatie over mogelijke uitstappen en hun tarieven, vind je op onze hotelpagina’s.

Trek je er liever op eigen houtje op uit, dan kan je gebruik maken van het sport- en skimateriaal dat aanwezig is in het hotel. Je betaalt hiervoor meestal enkel een waarborg. Ook ander huurmateriaal zoals rugzakken en transformatiestekkers (nodig in Zwitserland) zijn tegen een waarborg beschikbaar. Op onze hotelpagina’s ontdek je welk materiaal beschikbaar is per hotel.