Mediafuncties

Met beeld en geluid zorg jij voor een extra dimensie

img-6676.jpg

Sporadisch sturen we een creatieve vrijwilliger mee op pad om de vakanties in de Intersoc-hotels op beeld (en geluid) vast te leggen. Er zijn geen vaste periodes dat mediavrijwilligers meewerken, dit is op basis van onze noden en behoeften (met uitzondering van de audiovisuele medewerker).

Wil je meewerken in een mediafunctie, dan vragen we om een portfolio van recent werk te bezorgen via personeelsdienst@intersoc.be .

Op zoek naar een functie die bij je past? Wij sommen de functies hieronder even op. klik verder op de functie voor meer info.

Mediafuncties

  • Fotograaf: legt de mooiste vakantiebeelden vast van vakantiegasten en personeelsleden
  • Videomaker: soms zeggen bewegende beelden zoveel meer dan een foto, ben jij de persoon die we hiervoor zoeken?
  • Sociale mediavrijwilliger: maakt de leukste reels en beelden over de (werk)vakanties die wij kunnen delen op onze sociale mediakanalen

Voor bovenstaande functies (fotograaf, videomaker en sociale mediavrijwilliger hebben we momenteel geen openstaande opdrachten).

Je kan wel meewerken als:

  • Audiovisueel medewerker: ben jij handig met muziek- en lichtinstallaties en kan je technisch ondersteunen bij een dansavond, presentatie en dergelijke? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Niet gevonden wat je zocht?

Misschien vind je je volgende uitdaging wel bij: hotelfuncties - animatiefuncties - medische functies - skifuncties - reisleidersfuncties