Winter

Op deze pagina vind je een overzicht van bestemmingen waar je deze winter als vrijwilliger naartoe kan. Onderaan iedere hotelpagina vind je ook een overzicht van functies die je er kan uitoefenen. Hou hiermee rekening wanneer je je inschrijft voor een werkvakantie. Inschrijven doe je via je profiel: https://myintersoc.force.com/werkvakanties .

Intersoc-hotel of partner-hotel?

De hotels in Zwitserland, Bad Hofgastein in Oostenrijk en Valmeinier in Frankrijk zijn allemaal Intersoc-hotels. Dat betekent dat Intersoc uitbater is en dat we eigen personeel ter plaatse hebben. In de Intersoc-hotels in Zwitserland en Valmeinier, Franrijk kunnen vrijwilligers meewerken in animatie-, ski-, hotel- en medische functies. Ook het hotel in Oostenrijk is een Intersoc-hotel, maar je kan er enkel meewerken in een animatie en medische functies. 

De overige hotels in Frankrijk zijn partner-hotels. We hebben er geen eigen personeel en enkel een klein team van animatoren en sneeuwbegeleiders kan er aan de slag. Wil je meer kans maken op een opdracht? Schrijf je dan ook in voor een van onze Intersoc-hotels.