Skiopleidingen

img-2367.jpg

Intersoc kiest er voor om eigen ski- en sneeuwmonitoren op te leiden. Zo zijn we er zeker van dat we onze vakantiegasten de best mogelijk ski-ervaring kunnen bieden. Jaarlijks staan er twee soorten skiopleidingen op de agenda: een basisopleiding voor nieuwe monitoren en een vervolgopleiding voor doorwinterde moni's.

Welke opleiding moet ik volgen?

storage/work/flowchart-intersoc-skiwerking-2020.jpg

Basisopleiding

Wie voor het eerst wil meegaan als skimonitor, skibegeleider, sneeuwmonitor of sneeuwbegeleider moet verplicht de tweedaagse basisopleiding volgen.

Het volgende opleidingsweekend gaat door op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 in Aspen, Wilrijk.

Ontdek hier alles over de basisopleiding.

-dsc7866.jpg

Vervolgopleiding

Skimonitoren die onze basisopleiding al gevolg hebben, moeten daarna nog een opleidingtraject volgen. Dat traject bestaat voor skimonitoren en -begeleiders uit drie vaste, chronologische modules. Sneeuwmonitoren en -begeleiders moeten twee modules volgen. Heb je de verplichte modules met succes voltooid, dan is je vervolgopleiding afgerond.

Er worden jaarlijks twee opleidingsdagen in Aspen in Wilrijk georganiseerd. Je kiest zelf voor welke dag je je inschrijft. Op een opleidingsdag volg je de hele dag één module. Wij bepalen aan welke module je deelneemt. Daarvoor kijken we naar de opleidingen die je voorheen al gevolgd hebt. 

De volgende opleidingsdagen gaan door op zaterdag 30 september 2023 en zondag 8 oktober 2023 in Aspen, Wilrijk.

Ontdek hier alles over de vervolgopleiding.

Hoe kan ik me inschrijven?

De inschrijvingen starten eind juni 2023. 

Inschrijven doe je via je profiel. Heb je nog geen profiel? Registreer je dan eerst als nieuwe vrijwilliger.

Partners

Voor onze skiopleidingen werken we samen met BFSI (Belgian Federation of Snowsport Instructors). Haar kerntaak is het opleiden van goede skiërs tot vakbekwame skileraars.

logo-bfsi.png
img-2365.jpg