“Op het werk verklaren ze mij zot.”

img-0396.jpg

Laurentijn Hughe (27) trekt ondanks de drukte op het werk graag tijd uit om als animator op werkvakantie te gaan. Zijn collega’s verklaren hem zot, maar daar trekt hij zich niets van aan.

“Ik leerde het concept van de werkvakanties kennen via mijn zus, die als leerling kinderverzorging stage heeft gelopen bij de ukkieclub. Ondertussen ga ik al 9 jaar mee, zomer en winter. Ik doe het voor de vriendschappen. Ik ken iedereen in het animatieteam, maar ik leer ook nog steeds nieuwe mensen kennen. Toen ik voor het eerst meeging was ik veel verlegener, maar ondertussen ben ik opengebloeid.”

img-0667.jpg

“Ik werk mee als moni voor alle clubs ouder dan de pukkieclub. Ik hou ervan om van leeftijdsgroep af te wisselen. Mijn favoriete clubs zijn de maxi- en de teenyclub omdat je met die leeftijdsgroepen veel activiteiten kan doen én je krijgt veel terug van de kinderen.”

"Mijn collega’s verklaren mij zot dat ik ondanks de drukte op het werk nog voor Intersoc wil werken. Maar de leuke sfeer, de kans om nieuwe mensen te leren kennen en om veel buiten te kunnen zijn, maken dat dit niet voelt als werken.”