“Het gezelschap en de sfeer tussen de collega’s is geweldig.”

filip-1.jpg

Filip Ringoot (44) raadt een werkvakantie aan omwille van de gezelligheid en de familiale sfeer. En ook de functie van skimonitor beveelt hij warm aan.

Kan je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Filip Ringoot, ik ben 44 jaar en ik ga nu voor de vijfde week mee als vrijwilliger met Intersoc. Ik ga altijd in de winterperiode mee, als skimonitor.”

Waarom ga je graag mee als vrijwilliger?

“Het is altijd een heel leuke tijd met de andere vrijwilligers, mijn ‘collega’s’. Ik hou er ook van om met kinderen te werken en ze vanaf nul te leren skiën. De vooruitgang die je ziet bij zowel de beginners als bij de kindjes die al wat ski-ervaring hebben, is de beste beloning.”

Hoe is het om zo’n hele dag les te geven aan kinderen?

“Dat is elke week anders. Deze week heb ik super rustige kinderen die altijd zullen kiezen voor nog één extra afdaling voor we weer naar het hotel gaan. Vorige week had ik dan weer kinderen die elke dag met de gekste verhalen afkwamen.” (lacht)

Word je al vrijwilliger verwend?

“Ja, zeker! Bijvoorbeeld met super lekker eten. Door de verschillende thema-avonden leer je Oosterse, Indische en Italiaanse gerechten kennen.”

Heb je nog een boodschap die je wil meegeven aan toekomstige vrijwilligers?

“Het gezelschap en de sfeer tussen de collega’s is geweldig. Je leert zo veel nieuwe mensen kennen. Wie graag een week vol gezelligheid wil beleven in een familiale sfeer, schrijft zich best in voor een werkvakantie bij Intersoc.”

Welk cijfer geef je deze week?

“Ik geef deze week een mooie 8/10!”

filip-4.png