Hotel Harrachov sluit de deuren

storage/work/harrachov-hotel-2018-2.jpg

Beste vrijwilligers,

Het coronavirus heeft een ontzettend grote impact op onze samenleving in het algemeen en op de reissector in het bijzonder. Ook Intersoc blijft niet gespaard van deze impact.

Om de toekomst van onze organisatie veilig te stellen, hebben we de beslissing genomen om de uitbating van ons hotel in Harrachov, Tsjechië stop te zetten.

Dat betekent dus dat we jammer genoeg al onze (werk)vakanties voor zomer 2020 in Harrachov annuleren.

Let op: dit geldt enkel voor ons hotel in Harrachov. Andere (werk)vakanties gaan gewoon door, tenzij nieuwe coronamaatregelen dit belemmeren. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we jullie hiervan op de hoogte. Jullie kunnen er in ieder geval vanop aan dat jullie gezondheid prioritair is voor ons en dat we geen onnodige risico's zullen nemen.

Vrijwilligers die zich hebben opgegeven voor een werkvakantie in Harrachov of die al een opdrachtvoorstel gekregen hebben, krijgen later vandaag nog bijkomende informatie via een extra nieuwsbrief.

We vinden het jammer dat we jullie de voorbije weken al een paar keer teleurstellend nieuws hebben moeten brengen. Desondanks geloven we dat we ons hier samen kunnen doorslaan.

Bedankt vrijwilligers voor jullie begrip, steun en positiviteit!