Nieuw hotel in Oostenrijk

190926-view-1.jpg

Groot nieuws, want in winterseizoen 2020-2021 opent Intersoc een hotel in Oostenrijk! Het hotel ligt in het gezellige stadje Bad Hofgastein in het 20 kilometer lange Gasteinertal. Bad Hofgastein ligt in deelstaat Salzburg.

Troeven van Bad Hofgastein

Bad Hofgastein heeft twee grote troeven:

  1. Haar grote skigebied dat deel uitmaakt van het Ski Amadé netwerk, een netwerk van 28 skigebieden en dorpen die samen het tweede grootste skigebied in Europa vormen. De 250 km aan pistes tot wel 2700 m hoog laat niemand onberoerd.
  2. Haar thermale baden met "heilzaam water" dat afkomstig is uit een elftal bronnen in Bad Gastein. Het complex Alpentherme beslaat meer dan 32.000 m²  en biedt een uniek 360° panoramisch zicht op de Alpen.
190926-view-1.jpg

Hotel Astoria

Intersoc is sinds kort de trotse eigenaar van Hotel Astoria. Na onze verbouwingen zal er plaats zijn voor 320 vakantiegasten. Op de foto zie je alvast hoe het hotel er na de werkzaamheden zal uitzien.

Als vrijwilliger naar Bad Hofgastein

Kan je niet wachten om als vrijwilliger naar ons nieuwe hotel in Bad Hofgastein te gaan? Dan zal je nog ongeveer een jaar moeten wachten, want je inschrijven kan pas vanaf september 2020. Maar in de tussentijd kan je terecht in een van onze andere fantastische bestemmingen.

Meer informatie over wie de directeurstitel op zich zal nemen, de functies, slaapplaatsen enzovoort volgt ten gepasten tijde.