Schrijf je in voor ons Bedankingsfeest

banner-jommeje.png

70 jaar Intersoc? Die mijlpaal konden we alleen maar bereiken met hulp van onze vrijwilligers en medewerkers. Daarom leggen we je graag in de watten op ons Bedankingsfeest op zaterdag 5 oktober in Provinciedomein Kessel-Lo. De inkom is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Als medewerker ben je trouwens ook van harte welkom op onze Familiedag. Hiervoor dien je een toegangsticket te kopen. In ruil voor je ticket ontvang je drank- en eetbonnen en kan je deelnemen aan alle activiteiten op de evenementenweide. 

Wat valt er allemaal te beleven op ons verjaardagsfeest?

Benieuwd naar het programma voor zowel onze Familiedag als ons Bedankingsfeest? Je vindt er alles over op onze feestwebsite.

zinalbar-1.jpg

Zet een Intersoc-collega in de bloemetjes

We zeiden het al: 70 jaar Intersoc, dat kan alleen maar dankzij jullie. Op ons Bedankingsfeest grijpen we de kans om jullie eens extra in de bloemetjes te zetten. Maar wie wil jij bedanken? Maak een origineel filmpje van 30 seconden waarin je een van je Intersoc-collega's bedankt en maak kans op een filmdoosje met vier bioscoopvouchers en twee food and drink vouchers. 

>>> Ontdek meer

avr-2228-pre1.jpg

Helpende handen gezocht

Vrijwilligers Bedankingsfeest

We zijn volop op zoek naar vrijwilligers om van onze Familiedag een onvergetelijke dag te maken. Jouw opdracht? Onze vakantiegasten hartelijk onthalen, een oogje in het zeil houden op de verschillende activiteiten en vooral zorgen voor de nodige fun. In ruil voor je inzet ontvang je drank- en eetbonnen ter waarde van €12 en indien nodig treintickets. >>> Ontdek meer 

Videomonteur

We zijn ook op zoek naar een monteur die een compilatie kan maken van de leukste inzendingen van onze filmpjeswedstrijd. Die compilatie zal getoond worden tijdens ons Bedankingsfeest. Kandidaten mogen een mailtje sturen naar bedankingsfeest@intersoc.be