Transport begin juli gewijzigd

andreas-stutz-wfw303fx-dy-unsplash.jpg

Zoals je wel weet, zijn de werkvakanties met vertrek in mei en juni geannuleerd. De eerste personeelsbussen zullen dus ten vroegste op 1/07 en 3/07 richting Zwitserland vertrekken.

Normaal gezien hadden we voor die vertrekken een nachtbus voorzien, maar we hebben er nu voor gekozen om dagbussen in te leggen. 

Als je dus ingepland bent om op 1/07 of 3/07 op werkvakantie te vertrekken, dan zal je tussen 7u en 8u 's ochtends in Brussel-Zuid verwacht worden. Een specifiek vertrekuur kunnen we momenteel nog niet geven.

Is het onmogelijk voor jou om zo vroeg in Brussel-Zuid te zijn, dan kan je je opdracht annuleren. Je kan ons hierover contacteren per kerende mail.

Gaan de werkvakanties in juli, augustus en september door?

Er werd door de Nationale Veiligheidsraad nog geen uitspraak gedaan over reizen in de maanden juli, augustus en september. We wachten samen met jou verder af en hopen dat we dit jaar toch nog een mooie zomer mogen beleven in onze bestemmingen. We houden natuurlijk ook de maatregelen in de andere landen nauwlettend in de gaten. Deze zijn ook bepalend voor het al dan niet doorgaan van onze (werk)vakanties.
 
Als we deze zomer vakanties mogen organiseren, dan zullen we uiteraard de nodige hygiënemaatregelen treffen. Zo kan iedereen op een veilige en gezonde, maar ook aangename manier van zijn of haar werkvakantie genieten. 

We brengen je hierover op de hoogte van zodra we meer informatie hebben.