Werkvakanties juni geannuleerd

img-3267.jpg

Op basis van de informatie die de Nationale Veiligheidsraad gisterenavond bekendgemaakt heeft, hebben we bij Intersoc de knoop doorgehakt over onze (werk)vakanties in juni.
 
Helaas zullen onze Intersoc-hotels niet openen in juni, waardoor alle werkvakanties er die maand geannuleerd worden.

Alle betrokken vrijwilligers krijgen later vandaag nog bijkomende informatie via een extra nieuwsbrief.
 
Er werd door de Nationale Veiligheidsraad nog geen uitspraak gedaan over reizen in de maanden juli, augustus en september. We wachten samen met jullie verder af en hopen dat we dit jaar toch nog een mooie zomer mogen beleven in onze bestemmingen. We houden natuurlijk ook de maatregelen in de andere landen nauwlettend in de gaten. Deze zijn ook bepalend voor het al dan niet doorgaan van onze (werk)vakanties.
 
Als we vakanties mogen organiseren in de maanden juli, augustus en/of september, dan zullen we uiteraard de nodige hygiënemaatregelen treffen. Zo kan iedereen op een veilige en gezonde, maar ook aangename manier van zijn of haar werkvakantie genieten. 

Update hotels in Zinal en Bad Hofgastein

Ons hotel in Zinal zal ondanks de brand grotendeels kunnen openen deze zomer. We starten binnenkort met de heropbouw van de vleugel die afgebrand is. Deze zal klaar zijn tegen zomer 2021.
 
Door de coronacrisis heeft de verbouwing van ons nieuwe hotel in Bad Hofgastein, Oostenrijk vertraging opgelopen. Hierdoor zal het hotel nog niet opengaan in de winter van 2020-2021, maar pas vanaf de zomer van 2021.

Telefonische bereikbaarheid

Omdat thuiswerken nog een tijdje de norm blijft, blijven we telefonisch niet bereikbaar. Bij vragen kan je mailen naar werkvakanties@intersoc.be. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bijkomende informatie

Van zodra we meer informatie hebben over de (werk)vakanties in juli, augustus en september, brengen we je zeker op de hoogte.

Nogmaals bedankt voor jullie begrip, steun en positiviteit!