Handleiding inschrijving annuleren

glenn-carstens-peters-rlw-uc03gwc-unsplash.jpg

Naar je profiel

Sinds 04/08/2021 werken we met een nieuw aanmeldingsportaal. Vanaf nu moet je je via een weblink aanmelden om aan je profiel te kunnen. De link via e-mail die we in het verleden verstuurden werkt niet meer.

Aanmelden doe je via: https://myintersoc.force.com/werkvakanties . Meer informatie over een eerste aanmelding kan je in onze handleiding terugvinden.

aanmeldscherm-nieuw-portaal.png

Kandidaatstellingen

Wanneer je aangemeld bent, zie je in de menubalk bovenaan 'Kandidaatstellingen' staan. Je vindt er een overzicht van al je inschrijvingen.

Je kan enkel inschrijvingen aanpassen die de status open hebben. Staat de inschrijving die je wil aanpassen op reserve, in behandeling of gesloten, dan moet je een mail sturen naar werkvakanties@intersoc.be.

Annuleren van je kandidaatstelling (met de status open) kan je zelf door op je kandidaatstellingnummer (vooraan in de tabel) te klikken.

storage/work/overzicht-kandidaatstelling.png

Er opent zich een nieuw scherm met een overzicht van je kandidaatstelling. Hier kan je kiezen om je kandidaatstelling aan te passen of te annuleren.

storage/work/overzicht-testkandidaatstelling.png

Klik je op annuleren, dan krijg je nog de mogelijkheid om een notitie toe te voegen voor de personeelsdienst. Dit is niet verplicht.

Nadien klik je op 'bewaren'. Je kandidaatstelling werd geannuleerd.

storage/work/kandidaatstelling-annuleren.png

Op je profiel, onder Mijn kandidaatstellingen, zie je nu dat de desbetreffende inschrijving verdwenen is. Wij kunnen zien dat je je inschrijving geannuleerd hebt. Je hoeft dit dus niet te laten weten.

scherm-kandidaatstellingen.png