Opleidingsweekend wandelbegeleiders

groepsfoto.jpg

Van vrijdagavond 1 december 2023 tot en met zondagmiddag 3 december 2023 gaat het vernieuwde opleidingsweekend voor Intersoc-wandelbegeleiders door in Massembre. Deze opleiding kan enkel gevolgd worden door vrijwilligers die in een recent verleden meegewerkt hebben als wandelbegeleider.

Wat houdt de opleiding in?

In navolging van de eerste drie weekends (2018, 2019 en 2021), die qua inhoud gelijkaardig waren en eerder waren opgebouwd rond basiselementen die elke goede wandelbegeleider moet beheersen, heeft de Intersoc-werkgroep Wandelwerking een volledig nieuw weekend uitgewerkt waarin we verder bouwen op de inhoud van het vorige format. Het zal net als in 2022 een interactief weekend worden waarin we zullen inspelen op jullie noden en waarin jullie wandelvaardigheden uiteraard ook aangewend zullen worden. Daarnaast blijft er uiteraard ook tijd over om ervaringen te delen, herinneringen op te halen, … in de typische Intersoc-sfeer die we samen zullen creëren. 

Wat kost de opleiding?

Vrijdag - zondag

De deelnameprijs voor het hele weekend bedraagt €75. Inbegrepen zijn: overnachtingen in een tweepersoonskamer op vrijdag en zaterdag, 2 x ontbijt, 2 x middagmaal, 2 x avondmaal en beddengoed.

Zaterdag - zondag

Wie vrijdagavond niet in Massembre geraakt, kan zaterdagochtend om 9u aansluiten. Deze formule kost €45. Inbegrepen zijn: overnachting in een tweepersoonskamer op zaterdag, middag- en avondmaal op zaterdag, ontbijt en middagmaal op zondag en beddengoed.

Eenpersoonskamer

Hiervoor wordt een supplement van €5,50 aangerekend per nacht. Je kan een eenpersoonskamer aanvragen bij je inschrijving. Het supplement betaal je ter plaatse aan de Intersoc-verantwoordelijke Dennis De Groef.

Het weekend

Een gedetailleerd programma ontvang je ter plaatse.

Vrijdag 1/12/2023

  • Vanaf 18u: onthaal en kamerverdeling (aanmelden in de bar bij Intersoc-verantwoordelijke)

Zaterdag 2/12/2023

  • Sluit je op zaterdagochtend aan? Dan verwachten we jou daar om 9u.

Zondag 3/12/2023

  • Op zondag is er nog een middagmaal voorzien (12u30). Einde: ten laatste 14u.

Wat moet je zelf voorzien?

  • Wandelkledij (inclusief rugzak zoals je een opdracht aanvat)
  • Laptop, Tablet en/of smartphone
  • Handdoeken

Heb je nog vragen? 

Stuur dan een mailtje naar dennis.degroef@intersoc.be.

storage/work/dji-0298.jpg