Hoe ziet mijn werkrooster eruit?

img-0837.jpg
-dsc8422.jpg

Hotelfuncties

Ongeacht de hotelfunctie die je kiest, werk je 38 uur per week en 6,20 uur per dag. Je werkuren worden verdeeld over twee à drie shiften per dag. Het uurrooster wordt ter plaatse opgesteld en kan verschillen per hotel. We kunnen je op voorhand dus geen werkrooster doorsturen.

Per zes gewerkte dagen kan je genieten van één vrije dag. Die wordt ingepland door je leidinggevende. Ga je voor meerdere periodes mee, dan is je verlofdag voor je eerste periode op voorhand ingepland. Voor de periodes erna kan je die met je leidinggevende bespreken.

Wil je graag samen met iemand een dagje vrij nemen, dan raden we je aan om verschillende functies te kiezen of voor een functie in een groot team te gaan zoals schoonmaker of restaurantmedewerker.

img-0283.jpg

Animatiefuncties

Als kinderanimator sta je zowel in de voor- als namiddag in een club en organiseer je activiteiten voor onze jonge vakantiegasten. Vanaf de maxi’s geef je ook ’s avonds nog een uurtje club.

Als animator voor volwassenen ben je overdag in de weer tijdens wandelingen, excursies of sportactiviteiten.

Alle animatoren worden via een beurtrolsysteem een aantal keer ingeschakeld bij avondactiviteiten of schoentjesdienst. Het animatieprogramma wordt door de coördinator (= hoofd van het animatieteam) opgesteld.

Je vrije dag valt op de laatste dag van je werkvakantie.

img-1880.jpg

Skifuncties

Als ski- of sneeuwmoni geef je twee uur skiles of sneeuwgewenning in de voormiddag en twee uur in de namiddag. Voor en na de lessen begeleid je je skigroep naar en van het skiveld. Afhankelijk van de bestemming kan dit tot 15 minuten per keer in beslag nemen.

's Avond organiseert de skichef nog een korte teamvergadering. 

Je vrije dag valt op de laatste dag van je werkvakantie.

intersoc-sankt-moritz-high-res-315.jpg

Medische functies

Als dokter of verpleegkundige heb je dagelijks twee uur consultatie: één uur ’s ochtends en één ’s avonds. Overdag ben je telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Tijdens oekkie-periodes werken verpleegkundigen ter ondersteuning van de kinderclubs. Ze worden dan niet ingezet voor dagelijkse consultaties.