Montgenèvre,

een zonnige sneeuwbestemming

hotel-met-buitenzwembad.jpg

De gemeente Montgenèvre ligt vlakbij de Italiaanse grens en maakt deel uit van het Franse departement Hautes-Alpes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur). Het dorpje ligt met haar 1860 meter hoogte op gelijke hoogte als de Montgenèvrepas, een Alpenpas tussen Frankrijk en Italië.

Sneeuwplezier voor iedereen

Het skigebied Monts de la Lune – Montgenèvre is goed voor 110 km aan pistes. Het staat in directe verbinding met Sestriere waardoor er een wintersportgebied met meer dan 400 km aan pistes ontstaat, de Voie Lactée.

Montgenèvre heeft elke wintersporter veel te bieden. Speciale wedstrijdpistes, (beveiligde) freeride spots, funparken en zones voor beginners zorgen ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt.

Meer informatie over Montgenèvre vind je hier.

Verblijf in Hameau des Airelles

Montgenèvre is een partnerbestemming (Intersoc Travel). De residentie wordt dus niet door Intersoc geleid, maar er is wel een animatie- en skiteam van Intersoc aanwezig. 

Het moderne Résidence Club****  Le Hameau des Airelles ligt aan de skipistes en heeft onder andere een verwarmd buitenzwembad met uitzicht op de bergen. Het ligt op wandelafstand van de pistes van het skigebied Monts de la Lune. 

Overnachten doe je in appartementen voor vier- tot zes personen. Handdoeken en lakens zijn aanwezig.

Je verblijft in volpension. Per dag krijg je ook 4 bonnetjes waarmee je gratis drankjes aan de bar kan bestellen. 

Je reist een groot deel met de nachtbus van Intersoc, nadien reis je verder naar je bestemming met het openbaar vervoer.

Functies in Montgenèvre

dsc-4079.jpg

Clubmoni 5-14 jaar (winter)

jho-0292.jpg

Sneeuwbegeleider

dsc-0943.nef.jpg

Coördinator animatieteam

whatsapp-image-2024-02-10-at-13.52.50.jpeg

Skichef