“Ik heb Donny leren kennen tijdens de interessantste busrit van mijn leven.”

storage/work/teo-leguay-661397-unsplash.jpg

Bij Intersoc vieren we graag Valentijn. Daarom laten we drie koppels aan het woord die de liefde van hun leven op werkvakantie ontmoet hebben. Barbara De Lausnay leerde Donny tijdens een turbulente busrit kennen.

Naam: Barbara De Lausnay
Leeftijd: 27
Liefde van haar leven: Donny De Wilde (30)
Elkaar ontmoet in: Valmeinier, Frankrijk
Wanneer: december 2014
Zij ging mee als: ukkiemoni
Hij ging mee als: barman

Waar en wanneer hebben jullie elkaar ontmoet?

Barbara: “Op 26 december 2014, op de verjaardag van Donny, vertrokken we beiden naar Valmeinier in Frankrijk. Onze bus kwam, midden op een berg, terecht in een storm. We konden niet voor- of achteruit en de rit duurde in totaal wel 30 uur waarvan we 17 uur hebben stilgestaan. Donny en ik zaten achter elkaar in de bus. Het werd de meest interessante rit van mijn leven en ik leerde de liefde van mijn leven kennen.”

barbara-en-donny-trouwdag.jpg

Wanneer zijn de eerste kriebels ontstaan?

Barbara: “Na de werkvakantie, tijdens een verjaardagsfeestje bij hem thuis. Later die week spraken we opnieuw af. Het was meteen koekenbak.”

Waarom ben je voor Donny gevallen?

Barbara: “Omwille van zijn persoonlijkheid. Ik had al snel door dat Donny veel eigenschappen heeft die ik zoek in een partner: verantwoordelijk, liefde voor kinderen, enthousiast, liefdevol en eerlijk.”

Waar staan jullie nu in jullie relatie?

Barbara: “In 2017 zijn we getrouwd. Na drie jaar ben ik nog altijd even zot van hem.”

Hoe ziet jullie toekomst samen eruit?

Barbara: “We willen een huisje bouwen en kinderen krijgen. Daarnaast willen we ook nog een stuk van de wereld verkennen.”