“Ik blijf meegaan op werkvakantie door het beruchte Intersoc-gevoel”

img-0011.jpg

Stijn Mariën (30) ging voor het eerst mee met Intersoc als jobstudent. Wat een opdracht van een week moest zijn, werd uiteindelijk een opdracht van een maand. Na meerdere opdrachten als contractueel, waaronder als hulpkok, gaat hij nu al een aantal jaren als vrijwilliger mee. Deze zomer ging hij als teenymoni naar Zinal.

Geen zorgen

“Deze zomer ben ik opnieuw als animator meegegaan. Helpen in de clubs biedt afwisseling met mijn dagelijkse job, want dan werk ik als kok. Een werkvakantie is voor mij ontspanning. Je moet je van niets iets aantrekken, je wordt goed ontvangen en krijgt lekker eten voorgeschoteld.

stijn.jpg

Geslaagde periode

“Een goede animator weet wat de juiste mix tussen speelsheid en discipline is. Hij is energiek en kan in team werken om een boeiend programma voor de kinderen uit te werken. Je weet dat je een geslaagde periode achter de rug hebt als de kinderen vertellen dat ze je gaan missen. Ook de dankbaarheid van de ouders geeft een goed gevoel.”

 “Ik blijf meegaan op werkvakantie door het beruchte Intersoc-gevoel. Je voelt je welkom, je sluit nieuwe vriendschappen, je bent de hele dag op een positieve manier bezig en je krijgt appreciatie voor wat je doet. Dat het Intersoc-gevoel in het kort.”