Allround bar/restaurantmedewerker

Dankzij jou kunnen onze vakantiegasten zorgeloos genieten in het restaurant en de bar

img-2395.jpg

Een geslaagde vakantie zonder lekker eten en drinken? Dat bestaat niet. We hechten bij Intersoc dan ook veel belang aan de maaltijden voor onze gasten. De buffetten met Belgische gerechten worden met liefde door onze chef-koks en keukenmedewerkers gemaakt. Want ook de liefde van onze vakantiegasten gaat door de maag.

Als restaurantmedewerker draag je ertoe bij dat onze gasten zorgeloos van hun maaltijden kunnen genieten. Je dekt tafels in, vult buffetten aan en ruimt tafels af. Je hoeft geen maaltijden op te dienen, aangezien we met buffetten werken. Wanneer het restaurant sluit, help je mee met de schoonmaak.

Barmedewerkers bereiden verschillende soorten drankjes voor de vakantiegangers en verwerken de betalingen. Maar er is ook werk achter de schermen zoals glazen afwassen, koelkasten aanvullen en stoelen in de bar en op het terras goed zetten. Na iedere shift help je met de schoonmaak en het buiten zetten van het afval.

Taken

 

  • Tafels afruimen, afkuisen en indekken
  • Buffetten en dranken aanvullen
  • Bediening van de gasten achter de toog (geen bediening aan tafel)
  • Afrekenen van bestellingen (Intersoc betaalkaart - geen cash)
  • Afwassen van glazen, tassen, ... aan de bar
  • Koelkasten aanvullen, Leeggoed afruimen
  • Schoonmaken van de bar en het restaurant

Profiel

 

  • Je bent een harde werker en gemotiveerd
  • Je bent stipt en flexibel 
  • Je bent klantvriendelijk en collegiaal
  • Je hebt een verzorgd uiterlijk en verzorgde werkkledij
  • Je bent fysiek in staat om enkele uren rechtstaand te werken, om veel rond te lopen en zware plateaus te dragen
  • Horeca-ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring achter de bar (tappen, vat verwisselen, ...)
  • Je hebt kennis van verschillende dranken (bieren, likeuren, ...) en hun bijhorende glazen
intersoc-163.jpg

"De werksfeer binnen het restaurantteam was fantastisch, de omgeving was ongelooflijk uitdagend en er was gezelligheid troef. Het smaakt naar meer." - Ilse

Werktijd

 

  • Twee à drie shiften / dag
  • 38 uur / week = 6,20 uur / dag
  • Eén vrije dag per 6 gewerkte dagen
  • Dag van aankomst: helpen met bedden opmaken, eerste shift in eigen dienst later die dag
  • Dag van vertrek: in dienst tot en met de middagshift

Werkkledij

Gelieve de volgende werkkledij zelf mee te brengen:

Heren

  • effen wit hemd met korte of lange mouwen (geen T-shirts)
  • donkergrijze of zwarte lange stadsbroek (geen jeans)
  • zwarte gesloten schoenen (geen sportschoenen)

Dames

  • effen witte blouse met korte of lange mouwen (geen T-shirts)
  • donkergrijze of zwarte rok of stadsbroek (geen jeans, rok max. 10 cm boven de knie)
  • zwarte gesloten schoenen (geen sportschoenen)

Ter plaatse krijg je van ons een schort.

Wie in orde is met de werkkledij ontvangt een vergoeding van €2,04/ gewerkte dag.

De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de wasserij van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.

Persoonlijke kledij mag één keer per periode afgegeven worden indien je minimaal twee opeenvolgende periodes blijft. De laatste periode van je werkvakantie kan je je persoonlijke kledij niet meer afgeven.

Gelieve een kenteken in zowel je werk- als persoonlijke kledij aan te brengen.

Zin gekregen om mee te gaan?

Stel je kandidaat via je profiel of registreer je als nieuwe vrijwilliger.

dsc-8870-rb.jpg

Mogelijke periodes als allround bar en restaurantmedewerker - zomer 2024

flims-volledig.png

Locaties waar je als Allround bar/restaurantmedewerker kan werken

aussenansicht-sunstar-alpine-hotel-flims-01-bearb-s.jpg
Zwitserland

Flims

Zwitserland

-dsc5987.jpg
Zwitserland

Flims

Zwitserland