Salomó,

een rustige bestemming boordevol zon en cultuur

p1050454.jpg

Salomó ligt in de heuvelachtige driehoek Tarragona – Valls – El Vendrelli. De bewoners leven er al sinds de 18de eeuw hoofdzakelijk van de wijn- en olijfproductie. Je vindt er dus lekkers in overvloed.

Wil je toch een stapje in de moderne wereld zetten? Dat kan in de Costa Dorada, op slechts 15 km rijden. De goudgele stranden, moderne badplaatsen en gezellige haventjes liggen er voor je klaar.

Verblijf in Mas Boronat

Salomó is een partnerbestemming. Het vakantiedomein wordt dus niet door Intersoc geleid, maar er is wel een animatieteam van Intersoc aanwezig. 

Mas Boronat is een authentiek en prachtig gerestaureerd landgoed, waarop een voormalige Spaanse finca staat met een groot binnenplein. Het domein is omgeven door wijngaarden en ligt op 2,3 km van het dorpje. Rust verzekerd!

Je verblijft als vrijwilliger in volpension. Daar bovenop heb je recht op een aantal consumpties per dag aan de bar.

Overnachten doe je in appartementen met twee slaapkamers. Handdoeken en lakens zijn aanwezig.

Activiteiten in de omgeving

Citytrip naar Barcelona

Op een uurtje rijden ben je in een van de populairste citytrip bestemmingen van Europa, Barcelona. Beslis op voorhand wat je zeker wil zien, de mogelijkheden zijn immers bijna eindeloos. Voor bepaalde bezienswaardigheden is het ook verstandig om voor de afreis een reservatie te maken.

Waterpretpark Portaventura

PortAventura is het grootste Spaanse themapark gelegen in Salou-Villa Seca. Het park is één van de mooiste en grootste attractieparken van Europa.

Nog tips uit de regio

  • Op 15 km van de zee en de zandstranden van de Costa Dorada
  • Tarragona, Reus, Sitges, Natuurgebied van Siurana en Montserrat
  • Streek van de cava

Functies in Salomó

dsc-0943.nef.jpg

Coördinator animatieteam

img-7127.jpg

Clubmoni 3-14 jaar (zomer - partner)