Dankzij onze afwassers eten onze vakantiegasten uit schitterende borden
De keuken is het hart van onze hotels. De hele dag door heerst er bedrijvigheid. Al van ’s ochtends vroeg zijn er vrijwilligers in de weer om de vakantiegasten en het personeel lekker eten voor te schotelen. Als afwasser begint je taak als de eerste borden leeg zijn.
Als afwasser werk je in een klein team in jullie eigen hoekje in de keuken. Je zet glazen, borden, tassen en bestek op de band van de vaatwasmachine. Wanneer de vaat er weer kraaknet uitkomt, sorteer je alles en berg je het op. Op het einde van je shift help je nog met je werkplek schoon te maken en daarna kan je genieten van je welverdiende vrije tijd.
*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo mag je geen juwelen dragen en moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.
"Het was een super gezellige week. Heel leuk werk samen met de collega's, de chef en alle anderen." - Sabine
Breng de volgende kledij zelf mee:
Ter plaatse krijg je van ons:
De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de wasserij van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.
Persoonlijke kledij mag één keer per periode afgegeven worden indien je minimaal twee opeenvolgende periodes blijft. De laatste periode van je werkvakantie kan je je persoonlijke kledij niet meer afgeven.
Gelieve een kenteken in zowel je werk- als persoonlijke kledij aan te brengen.
Stel je kandidaat via je profiel of registreer je als nieuwe vrijwilliger.