Voor sterke mannen voor wie geen pot of pan te vuil is
De keuken is het hart van onze hotels. De hele dag door heerst er bedrijvigheid. Al van ’s ochtends vroeg zijn er medewerkers in de weer om de vakantiegasten en het personeel een lekker ontbijt voor te schotelen. Als plongeur ben je de laatste - maar zeker niet de minste - schakel in het keukengebeuren. Nadat de keukenploeg klaar is met het bereiden van lekkere maaltijden helpt de plongeur met schoonmaken van de keuken en het materiaal.
Als plongeur heb je een fysiek zware taak. Je wast manueel zware buffetschotels, braadsledes en soeppotten af. Kortom, materiaal dat te groot is om door een automatische vaatwasser te gaan. Maar ook kleiner materiaal zoals pollepels en schalen gaan door de handen van de plongeur. Tussendoor kunnen er ook andere taken op de planning staan zoals het uitkuisen van lades. Nadat de vaat gedaan is, dweilt de plongeur de vloeren achter de buffetten en de keukenvloer.
*Omwille van de Europese hygiënerichtlijnen en de Belgische wetgeving hierover zijn er voorschriften die je in de keuken moet naleven. Zo mag je geen juwelen dragen en moet je steeds een hoofddeksel dragen tijdens het werk. De volledige info hierover ontvang je ter plaatse.
"Ik heb geweldige herinneringen aan mijn werkvakantie als plongeur. De sfeer tijdens het werk is top." - Michael
Breng de volgende kledij zelf mee:
Ter plaatse krijg je van ons:
De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de wasserij van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.
Persoonlijke kledij mag één keer per periode afgegeven worden indien je minimaal twee opeenvolgende periodes blijft. De laatste periode van je werkvakantie kan je je persoonlijke kledij niet meer afgeven.
Gelieve een kenteken in zowel je werk- als persoonlijke kledij aan te brengen.
Stel je kandidaat via je profiel of registreer je als nieuwe vrijwilliger.