Medewerker personeels-restaurant

Dankzij jou kunnen je collega's zonder zorgen de voeten onder tafel schuiven

dsc-9830.jpg

In onze hotels heerst er de hele dag door bedrijvigheid. Onze vrijwilligers en vaste medewerkers zijn voortdurend in de weer om onze vakantiegasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Maar ook onze medewerkers verdienen het om in de watten gelegd te worden. Tijdens de maaltijden, die ze in het personeelsrestaurant nuttigen, kunnen ze zorgeloos hun voeten onder tafel schuiven en genieten van de heerlijke gerechten die onze chef-koks bereiden. 

Als medewerker in het personeelsrestaurant draag je ertoe bij dat je collega’s niets te kort komen tijdens het ontbijt, de lunch of het diner. Je zet de buffetten en waterkannen klaar en vul je ze aan. Nadat je collega’s gedaan hebben met eten, breng je de vuile borden, glazen en bestek naar de afwas, ruim je de buffetten af en zet je het overige eten in de koelkast. Op het einde van je shift kuis je nog de tafels af en dweil je de vloer zodat iedereen tijdens de volgende maaltijd gebruik kan maken van een proper restaurant.

intersoc-194.jpg

Taken

 

  • Buffetten klaarzetten, bijvullen en afruimen
  • Waterkannen op tafel zetten en aanvullen
  • Vuile borden, glazen en bestek naar de afwas brengen
  • Vloer en tafels kuisen

Profiel

Voor deze functie is er geen specifieke scholing of ervaring vereist.

Je bent bereid om de richtlijnen inzake voedselveiligheid en –hygiëne na te leven. Deze worden je ter plaatse overgemaakt en houden onder andere in dat je een haarnetje en handschoenen moet dragen.

"Werken in het personeelsrestaurant is een topjob. Je hebt aangename werkuren en het is fijn om je collega's in de watten te leggen." - Tine

Werktijd

 

  • Twee à drie shiften / dag
  • 38 uur / week = 6,20 uur / dag
  • Eén vrije dag per 6 gewerkte dagen
  • Dag van aankomst: helpen met bedden opmaken, eerste shift in eigen dienst later die dag
  • Dag van vertrek: in dienst tot en met de middagshift

Werkkledij

Gelieve de volgende werkkledij zelf mee te brengen:

Heren

  • effen wit hemd met korte of lange mouwen (geen T-shirts)
  • donkergrijze of zwarte lange stadsbroek (geen jeans)
  • zwarte gesloten schoenen (geen sportschoenen)

Dames

  • effen witte blouse met korte of lange mouwen (geen T-shirts)
  • donkergrijze of zwarte rok of stadsbroek (geen jeans, rok max. 10 cm boven de knie)
  • zwarte gesloten schoenen (geen sportschoenen)

Ter plaatse krijg je van ons handschoenen, een schort en een haarnetje.

Wie in orde is met de werkkledij ontvangt een vergoeding van €1,84/ gewerkte dag.

De werkkledij kan dagelijks afgegeven worden in de wasserij van het hotel en wordt gratis gewassen en gestreken.

Persoonlijke kledij mag één keer per periode afgegeven worden indien je minimaal twee opeenvolgende periodes blijft. De laatste periode van je werkvakantie kan je je persoonlijke kledij niet meer afgeven.

Gelieve een kenteken in zowel je werk- als persoonlijke kledij aan te brengen.

Zin gekregen om mee te gaan?

Stel je kandidaat via je profiel of registreer je als nieuwe vrijwilliger.

img-0149.jpg

Deze functieomschrijving is een weergave van de grote lijnen van de opdracht en is niet volledig. De taakinhoud kan per bestemming en seizoen verschillen. De definitieve functieomschrijving krijg je bij aankomst.

Locaties waar je als Medewerker personeels-restaurant kan werken

dsc-0984.jpg
Zwitserland

Leysin

Zwitserland

img-0442-panorama.jpg
Zwitserland

Zinal

Zwitserland

dsc-4487.jpg
Frankrijk

Valmeinier

Frankrijk

storage/work/img-9237-photo.jpg
Frankrijk

Valmeinier

Frankrijk

dsc-8809.jpg
Zwitserland

St. Moritz

Zwitserland

banner-zinal-min.jpg
Zwitserland

Zinal

Zwitserland