Kinderanimator

img-4823.jpg

Intersoc staat bekend om haar familievakanties. Geen wonder, want kinderen zijn bij ons de koning te rijk. Van kindershows over kindermenu's tot kinderclubs: tijdens onze familieperiodes staat het plezier van de kinderen centraal. Als kinderanimator speel je een cruciale rol in het geluksgevoel van onze jonge vakantiegasten tussen 0 en 17 jaar oud.

Wat doe je als kinderanimator?

Als kinderanimator vorm je samen met onze wandelbegeleiders, DJ's, sportmonitors, kindershowmedewerkers enzovoort een animatieteam. Dat team wordt aangestuurd door een coördinator.

Als kinderanimator sta je alleen of samen met andere animatoren in een van de kinderclubs in onze hotels. Of je alleen of met meerdere staat, hangt af van je leeftijd en van de grootte van de groep.

De clubs zijn opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen:

Je organiseert activiteiten die geschikt zijn voor jouw leeftijdsgroep zoals knutselen, (water)spelletjes, zwemmen, minigolven of (tweedaagse) wandeltochten. Je krijgt hiervoor ondersteuning van de coördinator. 

Werkuren

Zowel in de voor- als namiddag zijn de clubs open en wordt er van jou verwacht dat je de kinderen of jongeren entertaint. 's Middags wordt er een beurtrol opgesteld zodat ook kinderen wiens ouders op dagtocht zijn, opgevangen worden. 

Wie voor de maxiclub of ouder staat, houdt ook 's avonds de club nog een uurtje open.

Ukkie-, pukkie- en minimonitoren hebben om de beurten een avond schoentjesdienst. Wanneer je schoentjesdienst hebt, verwittig je ouders die nog in de bar of het restaurant zitten als hun kindje op de kamer aan het huilen is.

Je kan ook gevraagd worden om 's avonds te helpen bij avondactiviteiten zoals quizzes of shows.

Je hebt uiteraard ook recht op een vrije dag. Die valt op de laatste dag van je werkvakantie, nadat onze vakantiegasten ’s ochtends uitgecheckt zijn. 's Avonds stap je zelf op de bus terug naar België.

Welk profiel heeft een kinderanimator bij Intersoc?

  • Je bent minstens 16 jaar oud
  • Je hebt een groot hart voor kinderen
  • Je bent gemotiveerd en sociaal
  • Je kan minstens één volledige periode meewerken
  • Je kan een voltijdse taak uitoefenen
  • Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands
  • Je bent lid van CM
  • Je hebt deelgenomen of gaat deelnemen aan onze verplichte opleiding

Verplichte opleiding

Twee keer per jaar organiseren we een monihappening. Dat is een verplichte eendaagse opleiding voor nieuwe kinderanimatoren bij Intersoc. Enkel wie deelgenomen heeft aan de opleiding kan meegaan als animator op werkvakantie.

De eerstvolgende monihappening gaat door op zaterdag 27 februari in Hasselt. Kan je er niet bij zijn? Dan kan je je toch al opgeven als kinderanimator voor komende zomer, maar dan verwachten we wel dat je de opleiding in het najaar volgt.

Algemene informatie werkvakanties

Meer informatie over onze werkvakanties vind je hier.